Een Frans wijnrek

oktober 16th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Een Frans wijnrek

Afgelopen zomer ging mijn buurman op vakantie naar Frankrijk. Wijn heeft hij altijd al enorm interessant gevonden en het leek hem leuk om eens een vakantie te boeken dat totaal in het teken van wijn stond. Op bezoek bij wijnproeverijen en het hele proces van wijn produceren bekijken. Zijn vakantie vond hij helemaal geweldig. Iedere dag stond tenslotte in het teken van nieuwe wijn ontdekken en met mensen praten die echte kenners van wijn zijn. Hierdoor ontdekte hij nog meer belangrijke factoren die belangrijk zijn bij het zoeken van een juiste wijn. Hij was al een tijd op zoek naar een wijnrek voor zijn wijn om daarin al zijn verzamelde wijnen te laten zien en natuurlijk op te bergen.  Op één van de laatste wijnproeverijen vond hij een wijnrek dat helemaal naar zijn zin was. Eenvoudig maar wel heel modern. Hij wijnrek besloot hij te kopen, maar had er echter niet bij nagedacht wat voor gezeur het transporteren van het wijnrek zou geven. Het koste hem enorm veel tijd en geld om deze naar Nederland te exporteren. Hij baalde enorm toen hij in Nederland allerlei wijnrekken op het internet vond. Helemaal toen ook het wijnrek die hij in Frankrijk had gekocht er ook bij stond.

« Uitvaart Zutphen bezorgde ons een mooie uitvaart!
Autokerkhof Online Belgie: betrouwbare partij voor het opkopen van uw schadewagen of kapotte auto »

Categorized Under

Reizen en Vakantie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts