Autokerkhof Online Belgie: betrouwbare partij voor het opkopen van uw schadewagen of kapotte auto

oktober 16th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Autokerkhof Online Belgie: betrouwbare partij voor het opkopen van uw schadewagen of kapotte auto

Autokerkhof expert Belgium is een erkende partij voor professionele autoafbraak. Auto kerkhof België is erop gericht uw oude milieuonvriendelijke voertuigen af te voeren. Slechts 5% van afbraakauto’s vormt restafval, de overige 95% van de automaterialen wordt gerecycled en als grondstof gebruikt voor de vervaarding van nieuwe producten in diverse industrieën. Wanneer uw oude wagen het begeven heeft, of de reparatiekosten boven de dagwaarde uitstijgen, dan heeft u de mogelijkheid het voertuig te verkopen aan Autokerkhof specialist België.

Uw kapotte- of schadewagen lucratief verkopen aan het online autokerkhof België.
Het is al vervelend genoeg om uw defecte auto weg te (moeten) doen, dus u heeft dan ook geen zin in allerlei rompslomp. Autokerkhof Belgium houdt het graag eenvoudig en biedt een online kerkhof plein waar u de kapotte auto gratis en vrijblijvend kunt aanbieden voor een taxatie en/ of ter overname. Autoafbraak online heeft een eigen auto depannage truckservice die in het ganse land voor niks en op afspraak uw afvoerauto komt afhalen. Daarbij neemt Autokerkhof België ook de administratieve afhandeling van u over. Het enige wat u hoeft te doen is de autopapieren en autosleutels aan ons te overhandigen. Het Wagenkerkhof Belgie ontzorgt en ontziet u volledig, zodat u deze tijd kunt steken in het zoeken naar een nieuw vervoersmiddel die u hopelijk jarenlange veilige kilometers gaat bezorgen.

Neem gerust eens contact op met Sloopwagen kerkhof België via nummer 038 080 535 of bezoek de website afbraak-auto.be!

« Een Frans wijnrek
Deurwaarder of incassobureau? »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts