Deurwaarder of incassobureau?

oktober 17th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Deurwaarder of incassobureau?

Niemand zit er op te wachten om in contact te komen met een deurwaarder of een incassobureau. We hebben aantal tips verzameld voor als u onverhoopt toch in contact komt met een van deze instanties. Aan de hand van de volgende checklisten kunt u zichzelf een hoop leed besparen.

Checklist incassobureau:

Wat moet u doen als u in contact komt met een incassobureau? Hopelijk kunnen de onderstaande tips u helpen:

  • Ga na en controleer goed of de vordering terecht is en daadwerkelijk voor u.
  • Ga na of de incassokosten kloppen, is het niet duidelijk gespecificeerd vraag dan in ieder geval de specificaties op.
  • Bewaar alle correspondentie met het incassobureau, zo kan niemand u iets verwijten omdat u alles netjes bewaart heeft.

Wat moet u doen als de vordering verder geëscaleerd is en er een deurwaarder bij komt kijken. Hopelijk kunnen de onderstaande tips u helpen in uw situatie:

  • U hoeft een deurwaarder niet te woord te staan als er geen rechterlijk bevel is. Vaak zal een deurwaarder het proberen zonder een rechterlijk bevel maar uiteindelijk zullen ook zei dit nodig hebben om de vordering te komen innen. Je bent het dus niet verplicht, ga voor je zelf na wat verstandiger is. Uiteindelijk komt de deurwaarder met een rechterlijk bevel en zullen de spullen in een faillissementsveiling of deurwaardeveiling worden verkocht.

Probeer de bovenstaande situaties te voorkomen en wees niet bang om tijdig om hulp te vragen als het even niet meer gaat zoals het moet.

 

 

« Autokerkhof Online Belgie: betrouwbare partij voor het opkopen van uw schadewagen of kapotte auto
Verstopte riolering? »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts