Je seksleven nieuw leven inblazen

augustus 3rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Je seksleven nieuw leven inblazen

Soms wil je eens iets nieuws, iets spannends, iets onvoorspelbaars. Soms ben je toe aan wat spanning, aan avontuur, aan iets wat jou uit je sleur haalt. Je wil nieuwe dingen ervaren, nieuwe gevoelens voelen, iets nieuws ontdekken. 

Nieuwe dingen ontdekken bij een ander

Veel mensen kiezen op gebied van seks veilig voor een vaste partner, daarbij voel je je op je gemak en weet je wat je wel en niet moet doen. Je weet altijd wat ze wel en niet fijn vinden en je kunt op je gemakje je gang gaan.

Dit is natuurlijk niet zo spannend als een seksdate. Het is wel veel veiliger en minder eng, maar dat is nu juist wat mensen er de lol van vinden. Het ontdekken van nieuwe mensen, nieuwe manieren en mogelijkheden om spanning te brengen in je seksleven. 

Seks heeft heel veel invloed op de rest van je leven, zodra jij seksueel gefrustreerd bent zal zich dit reflecteren op de rest van je leven. Zo werkt het ook voor een positieve ervaring op seksueel gebied. Heb jij seksuele spanning in je leven, dan zal dit positief uitpakken op ieder ander gebied. Zelfs als je binnen een relatie zit kan dit een positief effect hebben op jouw relatie en het seksleven met jouw partner. Seksdating zorgt voor veel positieve ervaringen.

« Veel ontslagzaken door ‘boventalligheid’.
Luxe tenten voor een luxe campeervakantie »

Categorized Under

Relatie en Familie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts