Sailing to Antarctica

oktober 29th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Sailing to Antarctica

Het was echt een geweldige ervaring. Een ervaring om nooit te vergeten en daar wil ik u graag verder over informeren en laten overhalen. Het sailing to antarctica was namelijk helemaal geweldig. Waarom? Nou, daar ga ik u in dit blog verder over vertellen.

Ervaring om nooit meer te vergeten

Iedereen maakt wel eens wat spannends mee. Iets wat de rest van je leven bij je zou blijven of iets dat je helaas de rest van je leven bij zou dragen. Vaak heb je de beslissing hierover niet zelf in handen, maar wordt of komt dit met toeval op jou af. Je weet het niet van te voren. Tegenwoordig weet ik alleen wel dat het anders kan. Je moet op reis gaan naar antarctica. Dit klinkt misschien vreemd in de oren, maar het is wel degelijk zo. Wij, mijn vrouw en ik, hebben laatst wel deze stap gezet en hebben de reis geboekt met een zeilschip. We mochten op de boot helpen waardoor we echt alles meekregen van de reis. Het was een hele ervaring, maar dit dachten wij van te voren ook al.

Antarctic Sailing

De reis naar antarctica was echt helemaal geweldig. Iedereen zou dit eigenlijk moeten doen, dus wij willen dit ook iedereen aanraden. Heeft u interesse? Klik dan op de kop van deze alinea en u zult worden doorverbonden naar de juiste website om je meer te verdiepen in dit onderwerp.

« Mondzorg specialisten
Rijschool Winschoten goed te vinden »

Categorized Under

Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts