Zelfontwikkeling door Beweging Brengt Lichaam en Geest Samen.Cursussen Nu ook in Rotterdam

oktober 31st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Zelfontwikkeling door Beweging Brengt Lichaam en Geest Samen.Cursussen Nu ook in Rotterdam
Hen Röder, al meer dan 40 jaar vertrouwd met lesgeven in zelfontwikkeling.

Hen Röder, al meer dan 40 jaar vertrouwd met lesgeven in zelfontwikkeling.

Hen Röder is een leraar en adviseur opgeleid in vele tradities. Om zijn kennis functioneel te maken in het Westen richt dhr. Röder zich op persoonlijk groei en zelfontwikkeling. Via Martial Art, acupunctuur en adviesgesprekken helpt Hen Röder mensen zichzelf te onwikkelen. Meer informatie over zelfontwikkeling door beweging vindt u op de website.. Voor vragen over zelfontwikkeling door beweging en eventuele leslocaties in Rotterdam en elders kunt u contact opnemen door dhr. Röder te mailen op henroder@yahoo.com.

Lichaam en Geest samen. Dat is de stelling die tegenwoordig gepredikt wordt door vele zelfhulp goeroes. Ze zijn echter al één. Ze zijn niet te scheiden. Je hoeft het dan ook niet te leren, je hoeft je alleen te herinneren dat lichaam en geest één zijn. Dat is althans de stelling van dhr. Röder, Martial Arts leraar en adviseur in zelfontwikkeling. Meer informatie over zelfontwikkeling door beweging vindt u op de website.

persoonlijk groei en zelfontwikkeling zou voor ieder mens prioriteit moeten hebben. Je bent hier, voor zover wij zeker kunnen weten maar één keer. Religies en goeroes willen wel eens anders beweren of beloven je een beter leven na dit leven. Als je nu maar volgt en het makke schaap speelt. Het zal allemaal wel. Het enige dat je zeker weet is dat je nu hier bent. Dan moet je er het beste van maken. Mensen zijn het ergens aan zichzelf verplicht om te ontdekken wie ze nou echt zijn en wat hun talenten en krachten zijn. In Rotterdam wordt sinds kort een pad onderwezen van zelfontwikkeling en zelfkennis dat gebruik maakt van beweging en acupuncuur. Een verademing in deze door meesters, goeroes, priesters en zgn. heiligen geregeerde wereld van spirituele scholing en zelfontwikkeling is dat dit pad onderwezen wordt door een leraar die geen andere pretenties heeft dan gewoon mens te zijn.

Wat houdt zelfontwikkeling door beweging in? In essentie komt het erop neer dat je met de aandacht van je geest je lichaam vrij laat bewegen terwijl je de ademhaling onder controle houdt. Waar je dan op uitkomt is dat je gewoon jezelf bent. En dat is het uiteindelijke doel van persoonlijk groei en zelfontwikkeling zoals dat onderwezen wordt door Hen Röder. Meer informatie over zelfontwikkeling door beweging vindt u op de website.

Het onderricht in zelfontwikkeling zoals dat door Hen Röder wordt onderwezen, wordt op drie verschillende manieren georganiseerd. Allereerst wordt op dinsdag en woensdag groepsgewijs de weg naar zelfontwikkeling geleerd via de Martial Art of Krijgskunst. Martial Art is de snelste weg naar zelfkennis en zelfontwikkeling door het confronterende aspect van het conflict dat erin ligt. Deze lessen krijgen soms vorm als Tai Chi, soms als Karate en soms weer als een andere Martial Art vorm. Volgens de heer Röder is dan ook niet de vorm maar de principes die erachter liggen van belang. Als tweede treedt de heer Röder als adviseur op in 1 op 1 consulten. Deze consulten kunnen de vorm krijgen van een acupunctuurbehandeling of adviesgesprekken. Ook hierin is dhr. Röder pragmatisch; “Ik kijk naar degene die voor me staat. Waar hij of zij behoefte aan heeft voor zijn persoonlijke groei, die weg slaan we in. Gelukkig heb ik in mijn 40 jaar ervaring als coach, leraar en adviseur genoeg bagage en flexibiliteit om mensen op maat te kunnen bedienen”. Ook bedrijven en managers kunnen de heer Röder benaderen om personeel te laten werken aan zelfontwikkeling en zo betere beslissers en betere managers te maken. Deze derde vorm heet Vechtkunst voor managers. Meer informatie over zelfontwikkeling door beweging vindt u op de website.

Wat houdt zelfontwikkeling door beweging in? Volgens de heer Röder, al veertig jaar een adviseur en leraar in het bereiken van persoonlijk groei en zelfontwikkeling in het kort: “Je lichaam zit gevangen in het keurslijf van een slapende geest. Maak de geest wakker en scherp als een zwaard en het lichaam vrij als een golf en je zal tot zelfinzicht en zelfonwikkeling komen”. Meer informatie over zelfontwikkeling door beweging vindt u op de website.

« Glazenzetter
Project management »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Sport en Spel

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts