Werking van digitale werkbon

december 11th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Werking van digitale werkbon

Sommige ondernemingen beschikken over zowel een binnendienst, als een buitendienst. Een onderneming dat gespecialiseerd is in montage is een goed voorbeeld van een onderneming dat beschikt over zowel een binnendienst, als een buitendienst.

Hoe gaat dat in werking?

De binnendienst krijg de telefoontjes binnen van de klant die graag iets willen laten monteren. Vervolgens kan de binnendienst dit door communiceren naar de buitendienst, die vervolgens bij de klant op bezoek gaan voor de montage. Door middel van de digitale werkbon kan men op locatie de klantgegevens, materialen en uren registreren. Vervolgens is het zelfs ook mogelijk dat de klant digitaal een handtekening zet onder de bon en krijgt deze vervolgens direct als kopie per mail toegestuurd.

Een mobiele werkbon bespaart veel tijd, en is zeer vertrouwelijk. U krijg geen bonnen in carbonpapier, maar alles gebeurt via digitale formulieren op bijvoorbeeld uw smartphone. Niet alleen een actueel overzicht bij de mensen die onder- en op de weg zijn, maar ook voor de mensen bij u op het kantoor. Deze mensen krijgen zo een duidelijk overzicht van waar de monteurs mee bezig zijn, waardoor het administratie gedeelte ook zeer soepel en vlot kan lopen. Een digitale werkbon is dus in alle opzichten een zeer innovatief en handig product.

« MINDER ONKOSTEN THUISZORG?
Loopbaancoaching »

Categorized Under

Carriere en Werk Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts