Loopbaancoaching

december 12th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Loopbaancoaching

In ons leven werken we toch snel meer dan 40 jaar. Dat is 40 jaren, 5 dagen per week en 8 uur per dag. Een groot deel van ons leven vind dus plaats op de werkvloer. Helemaal niet gek dus als je op de werkvloer een keer de weg kwijt raakt. Als je het doel in je werkende leven kwijt bent en je niet goed weet welke kant je op moet, dan kun je overwegen om samen met een loopbaancoach te gaan kijken welke kant je wel op wilt met je loopbaan.

Sommige mensen hebben een duwtje in hun rug nodig om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen en weer plezier te hebben in hun werk. Door het voeren van gesprekken en het uitvoeren van verschillende testen kom je samen met je loopbaancoach tot een loopbaanadvies. Dit kan soms heel verrassend uitpakken voor iemand. Wellicht ben je jaren lang bezig geweest met iets waar je je kwaliteiten helemaal niet in kwijt kon.

Samen met de loopbaancoach ga je kijken hoe het werken weer leuk kan zijn. Een coachingstraject kan ook heel nuttig zijn voor studenten die niet goed weten wat ze willen. Worstel je met de keuze van een opleiding en weet je echt niet wat je wilt? Ga dan ook eens praten met een loopbaancoach en kom er achter welke richting je op wilt.

« Werking van digitale werkbon
Goede laptop kopen »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

About Marcel

» has written 1685 posts