Het vinden van een sloperij

december 24th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Het vinden van een sloperij

Een sloperij is een bedrijf dat als specialisme heeft het uit elkaar halen van een auto. Een auto uit elkaar halen is een specialisme en de mensen die hier zorg voor dragen zijn met recht en reden echte vakmannen en in sommige gevallen ook vakvrouwen. Een sloperij vinden die gespecialiseerd is in autodemontage is zo gevonden. Via een zoekmachine als Bing of Google kun je binnen een paar zoektermen en muisklikken zo een bedrijven vinden.

Als je op een website van een sloopbedrijf terecht bent gekomen of op een bedrijfspagina van een bedrijf op bijvoorbeeld de website van de Telefoongids, kun je een belletje wagen of een mail sturen. Je kunt dan foto’s toesturen van je voertuig. Zo kunnen ze wellicht op basis van deze afbeeldingen een prijsopgaaf maken. Ook geef je natuurlijk door om welk type het gaat, welk merk, bouwjaar, kenteken en eventueel andere benodigde gegevens. Zo kan de sloperij direct zien welke acties ze moeten ondernemen.

Vrijwaringsbewijs
Wat ook belangrijk is, is dat je een bewijs ontvangt dat je niet meer eigenaar bent van de auto. Het gaat hier om een vrijwaringbewijs van de RDW. Het is gevaarlijk om met een sloopauto de weg op te gaan, dus kies voor een sloperij die voor jou de sloopauto komt ophalen. Je kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken met de meeste bedrijven.  Als de sloperij de sloopauto ophaalt krijg je op plaats van de transactie het zo belangrijke vrijwaringbewijs.

« Opgelicht door een autodealer
Wat voor sloopbedrijven zijn er? »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts