Wat voor sloopbedrijven zijn er?

december 24th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Wat voor sloopbedrijven zijn er?

Je hebt in Nederland verschillende soorten sloopbedrijven die auto’s of andere wagens slopen. Je kunt bij een BMW sloperij terecht om je auto te slopen maar ook om auto onderdelen te kopen. Vaak zijn sloopbedrijven ook gespecialiseerd in de onderhoud van je auto of het doen van APK keuringen.  Bij een sloopbedrijf kun je ook terecht voor verkoop van auto’s die tweedehands zijn. En bijna elk sloopbedrijf heeft een voorraad met onderdelen die uit de auto’s zijn gehaald.

Er zijn veel bedrijven die jarenlange ervaring hebben en die gespecialiseerd zijn in het slopen van auto’s. Soms in specifieke soorten auto’s. Neem grote auto’s. Als je dan een grote auto hebt ga je natuurlijk naar die specialistische sloperijen toe. Je hebt ook autosloperijen die gespecialiseerd zijn Italiaanse merkauto’s of Japanse merkauto’s. Je hebt dus normale sloperijen en sloopbedrijven die ergens gespecialiseerd in zijn. Het kan ook zijn dat het sloopbedrijf gespecialiseerd is in het ophalen van sloopauto’s. En dat is natuurlijk erg handig want met een sloopauto kan je de weg niet meer op.

Als je onderdelen gaat kopen bij een Opel sloperij gaat het om gebruikte onderdelen. Als je zelf handig bent met auto’s zijn deze onderdelen perfect voor jou. Je kunt zo lekker sleutelen en door de onderdelen je eigen auto helemaal top maken. Je kunt de onderdelen kopen bij sloopbedrijven maar ook via het internet. Je hebt ondertussen honderden websites die auto onderdelen verkopen. Pas wel op want dit kunnen ook gestolen onderdelen zijn.

« Het vinden van een sloperij
Lodgetenten in Frankrijk »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts