Lodgetenten in Frankrijk

december 27th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Lodgetenten in Frankrijk

Lodgetenten huren is kiezen voor een zorgeloze vakantie. Verschillende bedrijven verhuren lodgetenten op diverse prachtige en unieke locaties in Frankrijk. U heeft het gevoel van kamperen maar toch ervaart u alle luxe van een 4-sterren hotel. In uw luxe lodgetent vindt u uitstekende bedden, ruime opbergmogelijkheden, koelkast, een keuken etc. en alle benodigdheden voor een relaxte vakantie. Geniet nu optimaal van de lodgetenten in Frankrijk!

Deze tenten zijn van uitstekende kwaliteit. Ze hebben een erg degelijk keukenblok. Dit keukenblok beschikt over een 4-pits gaskookplaat. In deze keuken staat ook een Nespresso apparaat, een koffiezetapparaat en een waterkoker. Deze tent heeft 2 aparte slaapvertrekken. Een boxspring voor 2 personen en een robuust stapelbed. Deze tent beschikt over een houten ondervloer en een veranda. Buiten de tent staat een luxe loungeset. Binnen in de tent staat een grote eettafel en banken (met kussentjes) van steigerhout. Buiten hangt er een hangmat voor wie even wil ontspannen. Er is in de tent zelf een gezellige zithoek met twee rotan fauteuils inclusief zitkussens. In de slaapvertrekken staat een ruime kledingkast met leg- en hanggedeelte ( incl. kledinghangers). Ook is er nog een rotan opbergkoffer. Deze is ook erg handig om te gebruiken als bank/tafel.

Ligging Lodgetenten

De ligging van  deze lodgetenten zijn perfect gelegen. Als u meer informatie wilt over een lodgetent, klik dan op 1 van de linkjes hierboven. Op elke camping kunt u een restaurant met zwembad, terras, en een speeltuin vinden. Ook in de omgeving is altijd iets te doen. U en uw kinderen hoeven zich niet te vervelen.

« Wat voor sloopbedrijven zijn er?
Schuur laten bouwen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts