Schuur laten bouwen

december 27th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Schuur laten bouwen

Wil je altijd al een nieuwe schuur maar heb je geen tijd of geen zin om hem zelf te maken? Huur dan nu een timmerbedrijf uit Vorden in. Deze timmerman zorgt ervoor dat alles op maat en goed voor jou georganiseerd wordt. Hij zal van het begin tot eind alles regelen.

Eigen ervaring

Ik en mijn familie willen al heel lang een mooie houten schuur met veranda. Wij wisten niet waar we dit moesten uitbesteden. Uiteindelijk kwamen we bij een klusbedrijf in Vorden. Vanaf het begin zagen we meteen dat ze erg gespecialiseerd waren in het maken van houten schuren.

Ze begonnen met het opmeten van alle ruimtes en hoeken. Dit ging erg precies met allemaal speciale apparaten en ging erg nauwkeurig. Dit timmerbedrijf komt van goede huizen en ik zou er zo weer mee in zee gaan. De schuur is inmiddels af en wij zijn erg tevreden. Het doel was om deze schuur zo snel mogelijk af te krijgen. Dit is echter niet gelukt omdat de materialen te laat binnen kwamen.  Hierdoor kon de timmerman niet snel genoeg alles afkrijgen en is de planning iets veranderd. We zitten elke dag in onze nieuwe veranda en zijn erg blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen.

« Lodgetenten in Frankrijk
AGV oplossingen voor automatisering »

Categorized Under

Opleiding en Educatie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts