viool kopen

oktober 10th, 2013Reacties uitgeschakeld voor viool kopen

Viool kopen

Wilt u een nieuwe viool kopen? Bij De Krijger Muziekinstumenten hebben we nu een wel heel ruime keus aan violen! Wij leveren u direct uit voorraad ons gevarieerd viool-assortiment met o.a. Scott Cao, Leonardo, Klaus Heffler, Hofmann, E Mayer, Carlo Giardano en Agnelo violen. Van instapmodel tot professionele viool en van 1/16 model viool tot 4/4 model viool, bij De Krijger Muziekinstrumenten bent u altijd het goedkoopst uit, en ook nog eens met de beste service.

 

Heeft u de viool gevonden die u wilt kopen? Wij leveren uw viool binnen 1-2 werkdagen bij u thuis, aangezien al onze producten (tenzij anders aangegeven) op voorraad zijn!

Viool kopen met garantie 

Onze violen worden altijd geleverd met 1 jaar volledige garantie én 5 dagen opzichttermijn : zo bent u er zeker van dat uw aankoop altijd tot tevredenheid leidt.

viool kopenViool kopen : vandaag besteld = morgen in huis!

Heeft u de viool gevonden die u wilt kopen? Wij leveren uw viool binnen 1-2 werkdagen bij u thuis, aangezien al onze producten (tenzij anders aangegeven) op voorraad zijn!

 

Wij leveren u direct uit voorraad ons gevarieerd viool-assortiment met o.a. Scott Cao, Leonardo, Klaus Heffler, Hofmann, E Mayer, Carlo Giardano en Agnelo violen. Van instapmodel tot professionele viool en van 1/16 model viool tot 4/4 model viool, bij De Krijger Muziekinstrumenten bent u altijd het goedkoopst uit, en ook nog eens met de beste service.

« Actieve speakers
contrabas kopen »

Categorized Under

Entertainment en Muziek Overig

About Marcel

» has written 1685 posts