Inrichting van een luxe safaritent

februari 10th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Inrichting van een luxe safaritent

Bent u opzoek naar een leuke camping waar je alle mogelijkheden hebt om een spannende en avontuurlijke vakantie te hebben? Dan is dit de camping waarnaar u opzoek bent. Deze camping heeft alles in petto om van jou weken vakantie een feestje te maken. Dit doen ze door middel van hun goede service en hun goede facilitaire diensten. Dus als u een luxe safari tent wilt huren dan is deze camping uiterst geschikt.

Het kampeergevoel beleven, maar wel genieten met alle luxe? Dan heeft dit bedrijf voor u de juiste oplossing: huur één van hun safaritenten. Hun safaritenten staan op verschillende prachtige locaties in Frankrijk, Nederland, Luxemburg en Duitsland.

Inrichting van een gehuurde safaritent

Hun safaritenten zijn luxe inrichting en bevatten onder andere:

  • Comfortabel bed
  • Meubilair
  • Houten vloer
  • Keukenblok
  • Luxe loungeset
  • Koelkast met vriesvak
  • Nespresso
  • Hangmat
  • En nog veel meer

Deze safaritenten zijn erg mooi van binnen en zorgen voor een zorgeloze vakantie voor jong en oud. Alles is er te doen op deze camping.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op deze camping of naar safaritenten huren? Dan is dit dé juiste camping voor u en uw vrouw en/of kinderen. Wilt u meer weten over deze camping, neem dan nu contact met ze op.

« Motorvakantie in Europa echt iets voor u !
Mijn nieuwe kachel »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

About Marcel

» has written 1685 posts