Mijn nieuwe kachel

februari 10th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Mijn nieuwe kachel

Toen ik en mijn man ons droomhuisje hadden gevonden twijfelde we geen moment om het te kopen. Het is een prachtig pittoresk boerderijtje in een schattig klein dorpje. We zijn helemaal verliefd op ons huisje.

Omdat het zo’n oud huisje is moet er natuurlijk veel aan gebeuren. Wij houden van het combineren van oude elementen en het moderne interieur, omdat zo’n huisje normaal gesproken word verwarmd door een houtkachel besloten wij ook zoiets erin te plaatsen zodat het heerlijk warm en zeer gezellig word in de woonkamer.

Verschillende kachels

Toen wij op zoek gingen naar een houtkachel kwamen we terecht bij Nordic Fire en hier zag ik dat ze ook pelletkachels verkopen. Ik heb enige tijd rondgeneusd op deze website en zag allerlei moois voorbij komen. In mijn ogen paste alles wel in mijn woonkamer.

Ik vond het moeilijk er eentje te kiezen dus ik heb van meerder kachels een brochure aangevraagd en een maattekening laten maken. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een moderne variant die lekker veel warmte afgeeft. Zo is het niet nodig om een centrale verwarming aan te schaffen want in andere kamers heb je dat gewoon niet nodig.

Ik ben heel tevreden met mijn kachel, hij staat prachtig in ons huisje en hij geeft een geweldige sfeer in de wintermaanden.

« Inrichting van een luxe safaritent
Pretparken in Nederland »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts