Een glamour vakantie in een tentje

maart 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een glamour vakantie in een tentje

Houd jij niet van kamperen maar wil de rest van jouw gezelschap dat wel heel graag? Ben jij meer van de hotelletjes en appartementen. Houd je meer van glamour dan natuur? Dan is een glamping in Frankrijk misschien iets voor jou.

Op een aantal charme campings in Frankrijk staan een aantal luxe safaritenten opgesteld. Deze zijn voorzien van vele luxe. Er staat zelfs een nespresso apparaat voor je klaar! De campings zijn heel sfeervol en liggen op de mooiste plekken in Frankrijk. De campings zelf zijn kleinschalig maar hebben alle benodigde voorzieningen. Er is niet alleen op de camping maar in de regio veel te doen.

Niet alleen de safaritenten beschikken over alle denkbare luxe maar ook de camping en omgeving zijn rijk uitgerust. Je zult niets te kort komen tijdens jouw vakantie op onze Glamping Frankrijk.

Niet alleen volwassenen maar zeker ook kinderen zullen zich goed vermaken op deze vakantie, op de camping is er altijd beschikking over een zwembad, speeltuin en een animatieteam. Voor de kinderen is er genoeg vermaak zodat er voor jou weer een stukje rust word gecreëerd.

Een glamour vakantie in een safaritent is te boeken bij Villatent.nl, je kan gemakkelijk je tent reserveren en zult goed ingelicht worden. 

« Vrachtwagen verkopen?
Vernieuwing in het huis »

Categorized Under

Reizen en Vakantie Overig

About Marcel

» has written 1685 posts