Vernieuwing in het huis

maart 19th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vernieuwing in het huis

Afgelopen week heeft de wind mij compleet verrast gezien het feit dat mijn dak het opeens begaf. De dakpannen vlogen van het dak af, en het begon te lekken in het huis. Het was voor mij zaak om zo spoedig mogelijk een dakdekker te vinden in de regio Arnhem, zodat deze mijn dak weer volledig zou kunnen herstellen. Via Google kwam ik al snel terecht bij dakdekker Arnhem, die een dag later al bij mij kwam inspecteren

Gevonden op Google

Via Google heb ik een dakdekker in de buurt van Arnhem gezocht. Gezien het feit dat ik zelf woonachtig ben in Arnhem, en de dakdekker zelf ook uit de regio kwam, was een afspraak al snel gemaakt. De dakdekker ging voortvluchtig te werk, en zag gelijk dat mijn dak er redelijk vervallen bij lag. Dit kwam mede doordat er al vele scheuren in het dak zaten, en deze door de harde wind zijn doorgescheurd. Dit komt natuurlijk door het feit dat ik mijn dak nooit eerder heb laten inspecteren. Dit ga ik vanaf nu dus echter wel doen.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Nijmegen en wil ook jij jouw dak laten inspecteren of repareren door een dakdekker uit de buurt? Neem dan spoedig contact op met dakdekker Nijmegen!

« Een glamour vakantie in een tentje
Autovakantie »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts