Maak kennis met diverse soorten blokhutten

juni 24th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Maak kennis met diverse soorten blokhutten

Zoek je een blokhut in de tuin? Kom dan een keer langs bij Fonteyn op de Veluwen. Je vindt er het grootste blokhutten dorp in Europa en daarom ook blokhutten die geschikt zijn voor in jouw tuin. Of je nu je fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen wil opbergen of je blokhut voor andere doeleinden wil gebruiken. Het kan! Misschien ben je wel op zoek naar een blokhut die dient als tuinkantoor? Of wil je een speelkamer voor je kinderen in de tuin realiseren? Een plekje voor jezelf, waar je heerlijk beschut kunt relaxen of vrienden kunt uitnodigen. In dit artikel wil ik je kennis laten maken met drie soorten blokhutten.

Vrijstaande blokhut

Een achtzijdige blokhut met een rieten dak. Perfect om midden in de tuin nog meer het buitenleven te ervaren. Geschikt voor opslag, maar nog meer geschikt als tuin- of hobbykamer. Zie je dat wel zitten? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteyn en ontdek de verschillende kleuren waarin zo’n blokhut beschikbaar is: http://www.fonteyn.nl/blokhutten.

Opbergschuur

Een kleine, vierkant tuinhuisje wordt vaak gebruikt voor opslag. Het neemt niet veel ruimte in je tuin in en houdt toch je tuinartikelen en fietsen beschermd. Handig en ook nog eens mooi. Door spullen op te bergen in een tuinhuis of blokhut oogt je tuin ruimer.

Blokhut en veranda in één

Een blokhut met een overkapping is geknipt als atelier, werkplaats of kantoor. Doordat de blokhut een overkapping heeft kun je met grotere voorwerpen ook deels buiten, maar wel beschut werken. Maar, niet alleen voor werk of hobby is deze ruimte geschikt. Je kunt er ook een mooie woonkamer van maken en er een zomerse barbecue organiseren.

« Speciale act op mijn feestje
iPod 5 reparatie »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts