Speciale act op mijn feestje

juni 22nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Speciale act op mijn feestje

Voor mijn kinderen wil ik altijd de meest originele kinderfeestjes. Ik wil niet naar dezelfde speeltuin als de anderen en ik wil niet naar dezelfde broodbak – snoep eet feesten als de anderen ouders. De kinderen moeten bij mij met plezier komen en ik gun ze dan ook de avonden van hun leven. De feestjes van mijn kinderen spatten zeker boven alle andere kinderpartijtjes uit.┬á

Een goochelaar voor de kids

Ik wil dit jaar voor mijn zoontje graag een goochelaar huren, sinds uri geller vaak op tv is, is het voor mijn kinderen ontzettend spannend en leuk om daar naar te kijken. Om dit nog even extra te benadrukken wil ik dan ook een echte goochelaar laten komen zodat mijn kinderen de avond van hun leven beleven.

Het is de bedoeling dat alle vriendjes en vriendinnetjes het leuk vinden, ik ging dan ook op zoek naar een illusionist die voor iedereen iets moois kan laten zien. De avond moet geschikt zijn voor de kinderen maar ik wil er zelf ook wel van kunnen genieten dus ik koos voor Nooyen entertainment. Zij zorgen er voor dat je de hele avond goed word vermaakt ongeacht wat de leeftijd zal zijn. Voor mijn kinderfeest worden wat ballonnen meegenomen om er een leuk feestje van te maken. Ook zullen er genoeg trucs zijn waardoor ik versteld zal staan werd mij verteld. Ik weet zeker dat mijn knul het een geweldig feest gaat vinden.

« Maandelijks betalen voor bedrijfsauto
Maak kennis met diverse soorten blokhutten »

Categorized Under

Entertainment en Muziek Overig

About Marcel

» has written 1685 posts