Maandelijks betalen voor bedrijfsauto

juni 22nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Maandelijks betalen voor bedrijfsauto

Als onderneming zijnde beschikt men vaak over bedrijfswagens. Deze laat men bedrukken met de naam van het bedrijf, waardoor men ook direct kan zien dat de bedrijfswagen bij een bepaald bedrijf hoort. Echter heeft niet elke onderneming een bedrijfswagen, terwijl deze zeer handig kunnen zijn voor de onderneming. Als er een kleine boodschap gedaan moet worden door een werknemer, kan jij deze namelijk de bedrijfswagen mee laten nemen. Vervolgens maakt deze onderweg een kleine promotie met alle reclame die op de bedrijfswagen aanwezig is.

Een bedrijfswagen leasen

Het is ook hedendaags mogelijk om en bedrijfswagen te leasen. Dit is natuurlijk extra aantrekkelijk voor ondernemers, omdat deze hierdoor niet opeens een enorm bedrag op tafel moeten leggen. Op deze manier wordt een bedrijfswagen voor elke onderneming mogelijk, aangezien zij maar een lage leasebedrag voor hun bedrijfswagen moeten betalen. Het leasen van een bedrijfswagen is daarom zeer voordelig voor de ondernemer, omdat zij op deze manier niet opeens een groot bedrag in hun kas missen. Een bedrijfswagen leasen doe je bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s!

Wil jij meer informatie over een bedrijfsauto leasen, en ben jij benieuwd naar de maandelijkse kosten hiervan? Neem dan direct contact op met Veenhuizen Bedrijfsauto’s, en bespreek de mogelijkheden!

« Snel jouw rijbewijs halen
Speciale act op mijn feestje »

Categorized Under

Carriere en Werk Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts