Bent u toe aan een nieuwe inrichting?

augustus 12th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Bent u toe aan een nieuwe inrichting?

Heeft u een nieuw woonhuis of wilt u uw woonkamer weleens een opfrisbeurt geven met een nieuwe inrichting? HK Living is hiervoor en prachtig merk. Maar wat is HK Living nu eigenlijk? HK Living is een Nederlands merk dat is opgericht in 2009. Het is opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Het is gebaseerd op eigentijdse en originele woonaccessoires. Er zijn kussens, vloerkleden, lampen, stoelen, kasten etc verkrijgbaar. HK Living is een lijn waarbij de producten een wereldse uitstraling hebben!

Een ander prachtig merk hiervoor is Ferm Living. Ferm Living is een Deens designmerk dat erg mooie design accessoires maakt en verkoopt. Het heeft een enorme collectie van muurstickers tot behang en van meubels voor uw kamer en de kamer van uw kinderen. Het kenmerk van Ferm Living is dat het vooral veel kleur en apartheid kent. Wilt u graag een woonkamer dat functioneel is, maar wel accessoires hebben die niet iedereen heeft? De collectie van Ferm Living daar voor u.

Als cadeau geven

Bent u op zoek naar een leuk dekbedovertrek? Een dekbedovertrek dat ietsje anders is dan de normale dagelijkse dekbedovertrek mode? Wat denkt u van teksten als: “Wash Dry Repeat”. HK Living en Ferm Living bieden een collectie van grappige dekbedovertrekken. Slapen met deze overtrekken wordt leuk voor uw kinderen en het wordt voor hen minder erg om te gaan slapen. Wanneer uw kinderen met plezier gaan slapen, voelt u zich ook blij want de dagelijkse sleur van het naar bed brengen is geen sleur meer, maar een leuke belevenis!

« Duurzame Ongediertebestrijding en Duurzame Ongediertepreventie
Toe aan een dagje ultieme ontspanning? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts