Wat komt er kijken bij een domeinnaam?

augustus 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Wat komt er kijken bij een domeinnaam?

Wanneer je al een tijdje op het internet hebt rondgekeken naar webhosting bedrijven heb je waarschijnlijk al kunnen zien dat er veel bedrijven zijne n dat het registreren van een domeinnaam in principe niet al te moeilijke is. Als eerst bedenk je een domeinnaam. Als je een goede sterke domeinnaam hebt verzonnen kijk je naar de extensiemogelijkheden. De meeste bedrijven kiezen in Nederland voor de .nl extensie, maar wanneer je internationaal bent georiënteerd kun je ook naar .com extensies kijken.

Wanneer je goed vindbaar wilt zijn in Google is dit een niet te onderschatten aspect. Het is zelfs zeer belangrijk om hier goed naar te kijken. Wanneer je een Nederlands bedrijf hebt is het niet slim om voor een .be extensie te kiezen. Ook al is de .nl extensie bezet en de .be extensie nog vrij.

Als je de domeinnaam hebt bedacht kun je gaan kijken waar je domeinnaam kunt registreren. Wanneer je hier weinig kaas van hebt gekozen zul je waarschijnlijk bij de grotere webhostingbedrijven uitkomen. Deze zijn echter relatief duur. En daarnaast heb je te maken met tal van bedrijven. Er zijn zelfs zoveel webhostingbedrijven dat je wellicht niet meer weet welk bedrijf je moet kiezen.

Een bedrijf die aan valt te bevelen is Hostingbaas.nl. Hier kun je een domeinnaam registreren tegen een betaalbare prijs. Je website is altijd online en de service is bijzonder professioneel. Neem daarom eens een kijkje bij Hostingbaas en registreer hier voordelig je domeinnaam en webhostingpakket.

« Vliegtuigspelletjes spelen
Een evenementenbureau inschakelen bespaart tijd en geld »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts