Uit eten in beekbergen

september 13th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Uit eten in beekbergen

Uiteten in Beekbergen, restaurant Het Jachthuis. Sinds 2010 geëxploiteerd door Angela Bonne. Zij zorgt samen met haar crew ervoor dat u niks te kort komt als u aandoet voor een lekker bakje koffie of een hapje eten. De mogelijkheden zijn eindeloos van lekker lunchen tot aan buffetten of barbecue’s.

WAAROM UITETEN IN BEEKBERGEN?

U kunt bijvoorbeeld uw partner verassen door hem of haar mee uiteten te nemen naar een restaurant in Beekbergen. Of u heeft een leuke dag met uw familie en wilt deze heerlijk afsluiten door te eten in Beekbergen. Waarom zou u uiteten gaan in Beekbergen?

  • Heerlijke gerechten, eerlijk en heerlijk
  • Gezellig en professioneel personeel;
  • Sfeervolle thema-avonden en arrangementen
  • Een gezellige entourage

Reserveren? Dat kan nu ook via de website. Wilt u zeker zijn van een plekje in het restaurant? Reserveer dan gewoon online om te eten in Beekbergen

Arrangementen in Beekbergen  

Voor arrangementen bent u bij het restaurant in Beekbergen aan het juiste adres. Maar ook voor personeelsuitjes of vrijgezellenfeesten kunt u bij het restaurant terecht. Deze avonden worden met veel plezier georganiseerd. Lekker met het hele bedrijf uiteten in Beekbergen tijdens een thema-avond.  Maak een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. Wij staan in ieder geval overal voor open.

« Tweedehands auto verkopen? Plaats online een advertentie
Thuiswerkers, ook buitenshuis kun je productief zijn! »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts