Onafhankelijk hypotheekadvies bij Harms & Bakx

januari 30th, 2019Reacties uitgeschakeld voor Onafhankelijk hypotheekadvies bij Harms & Bakx

Wil je graag een woning kopen en hiervoor een passende hypotheek afsluiten? Dan doe je dit het liefst met behulp van een ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseur. Je maakt graag de juiste beslissing en risico’s zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden dek je financieel het liefst op verantwoorde wijze af. Bovendien wil je een hypotheekverstrekker die bij je past en uiteraard tegen een aantrekkelijke rente. Harms & Bakx is hét adres voor het afsluiten óf het herzien van een hypotheek.

Deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies
Bij Harms & Bakx zetten we in op onafhankelijk hypotheekadvies. Onze hypotheekadviseurs begeleiden jou zorgvuldig in je zoektocht naar een nieuwe woning en een hypotheek die daarbij past. Wij staan voor topkwaliteit en maken jou graag inzichtelijk wat je kan lenen en wat hierbij belangrijke aandachtspunten zijn. Hierdoor verzeker jij jezelf van een hypotheek waar je helemaal achter staat en waar je de komende jaren geen omkijken naar hebt.

Waarom je kiest voor hypotheekadvies door Harms & Bakx
Waarom kies je voor een hypotheekadviseur van Harms & Bakx? Graag zetten wij onze voordelen voor je op een rij:

– Je kiest uit een groot aanbod geldverstrekkers.
– Je bent verzekerd van deskundig en onafhankelijk advies.
– Dankzij een snelle afwikkeling kan je de woning binnen een kort tijdsbestek betrekken.

Bel of mail direct voor het maken van een afspraak en verzeker je van onafhankelijk financieel advies op maat. Bij ons sta jij als klant centraal en daarom zien we je graag verschijnen bij ons op kantoor.

Contactgegevens:

Harms & Bakx

De Eglantier 404
7329DL Apeldoorn
T. 055-3030629

Ida Gerhardtstraat 28
8264DW Kampen
T. 038-7331000

« Verplicht onderhoud roldeuren
Laat uw rolluiken herstellen in België »

Categorized Under

Financien Overig

About Marcel

» has written 1685 posts