Laat uw rolluiken herstellen in België

januari 31st, 2019Reacties uitgeschakeld voor Laat uw rolluiken herstellen in België

Rolluiken herstellen is een vervelend en moeilijk karwei. Daarom is het afgeraden om uw eigen rolluiken te herstellen, zodat u gevaarlijke situaties kan vermijden. Het is verstandig om het over te laten aan een professioneel en erkende technieker uit België. ROMASS kunt u helpen bij het herstellen van uw rolluik. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om ervoor te zorgen dat uw rolluiken zo snel en zo goed mogelijk hersteld worden. Veel interventies worden binnen 2 uur opgelost, omdat onze techniekers in heel België zijn gepositioneerd. Hierdoor is er altijd een technieker bij u in de buurt om uw rolluik te herstellen.

Oorzaken van een defecte rolluik

Ten eerste zal de technieker de oorzaak achterhalen waarom uw rolluik kapot is. Veel van de problemen die een technieker tegenkomt zijn:

  • De lamellen zijn uit de rails
  • Handzender werkt niet meer
  • De motor is kapot
  • De rolluik gaat niet meer open of dicht

Deze problemen worden vaak veroorzaakt door slijtage, de rolluik is verkeerd afgesteld of door een ongeluk. Nadat de technieker de oorzaak van het probleem heeft achterhaald gaat hij aan slag om dit te herstellen. Alle techniekers van ROMASS beschikken over een servicebus met een grote voorraad aan onderdelen van alle merken. Indien onderdelen kapot zijn of zo erg versleten zijn dat ze niet meer gebruikt kunnen worden dan worden deze vervangen. Door de grote voorraad aan onderdelen in de servicebus kan er in de meeste gevallen direct versleten onderdelen vervangen worden.

De technieker

ROMASS heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het herstellen van rolluiken. De techniekers zijn professioneel opgeleid en worden om het halfjaar opnieuw bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast bezitten al onze techniekers een VCA-certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Dit betekent dat alle techniekers van ROMASS de veiligheid kunnen waarborgen door middel van een veilige werkomgeving te creëren voor zowel de klant als voor zichzelf.

Wilt u uw rolluiken herstellen door een van de ervaren techniekers van ROMASS? Dat is geen probleem. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Door de verschillende stappen in ons formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. U ontvangt via de mail een bevestiging en de bijbehorende afspraaknummer. De technieker zal langskomen op de afgesproken tijdstip en datum om ervoor te zorgen dat uw rolluik hersteld wordt.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken op het nummer 078/484996.

« Onafhankelijk hypotheekadvies bij Harms & Bakx
Aanbieding Pampers »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts