Hovenier voor uw in de tuin

mei 7th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Hovenier voor uw in de tuin

Bij gewapend hovenier in Almelo met een Masters degree in structural engineering Mayur R Shah terug van de VS in 1987 , wist hij dat hij zou toetreden tot het familiebedrijf. Vier jaar eerder , zijn oudere broer , Chetan R Shah , die ook was teruggekeerd uit de VS , had zich al ondergedompeld in de door hun vader bedrijf en werd reikhalzend uit naar de jongere broer of zus met hem mee . De Marathon Groep was dus compleet hovenier in Almelo  met de hele familie nu betrokken .
Tegen de tijd dat Mayur Shah toegetreden tot het bedrijf, het bedrijf was in zijn 15e jaar van de operaties. Op dat moment werd Marathon Groep vooral gericht op het ontwikkelen van enkele van vier tot zeven verdiepingen tellende gebouwen in Mulund , een voorstad in het noordoosten van Mumbai . En dit is wat de jonge man wilde veranderen . In 1988 , het bedrijf gebouwd zijn eerste 18 – verdiepingen tellende toren , Antariksh , die is uitgegroeid tot een mijlpaal in zijn eigen recht , zelfs 25 jaar langs de lijn.
Shah zegt: ” Zelfs vandaag Antariksh commando’s een enorme hovenier in Almelo  premie ten opzichte van elk naburig gebouw. Wederverkoop flats worden verkocht bij ` 2.788 per vierkante meter . , Wat gelijk is aan die geboden in het zuiden van Mumbai . We schrijven dit succes toe aan het ontwerp en de bouw technologie die we vervolgens gebruikt . ” Marathon Group bouwde het gebouw met shear muur in tegenstelling tot de grote kolommen die zeer populair waren . Shear muur is een rigide verticale diafragma dat zijdelingse weerstand tegen een gebouw biedt . Schuifwanden zijn belangrijk in high-rise gebouwen die een zijdelingse wind en seismische krachten zijn .
Blij met deze ontwikkeling , Shah besloten om te kijken buiten Mulund prominente eigenschappen te ontwikkelen. Het bedrijf de wikkeld woningen in Nashik en Dadar (Mumbai ), maar Shah was onrustig . Zijn grote kans kwam in 1997 toen hij vernam dat de Jaibharat oliemolen werd sluiting en was op de uitkijk om te verkopen . hovenier in Almelo  Molen gronden waren in Dire Straits en de meeste eigenaars van molens waren failliet . Arbeiders waren niet betaald hun contributie en er was veel onrust . Shah en zijn team opgeroepen voor een vergadering en beloofde om de salarissen en bonussen te betalen. Hij voegt eraan toe : ” We hebben toen gekocht over het pand en gebouwd Marathon Heights en het was de eerste woning naar een helikopterplatform bovenop de 25 verdiepingen tellende toren te krijgen. Er was vraag van niet-ingezeten indianen (NRI ) voor een dergelijke voorziening en dat is hoe we dan het hovenier in Almelo  ontworpen . “

« Metselbedrijf in de buurt van Almelo
De geschikte naaimachine vinden »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts