Op zoek naar een dakdekker

oktober 1st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een dakdekker

Een jaar geleden hebben mijn man en ik een heel oud grachtenpand gekocht waar enorm veel aan verbouwd moest worden. Voor ons een enorme uitdaging want we vinden het prachtig om een pand waaraan enorm veel verbouwd moet worden, helemaal ons eigen te maken en deze compleet te verbouwen. Een enorme investering natuurlijk waarbij we ook naar ons kostenpotje keken. Dingen die goedkoper konden, pakten we natuurlijk aan. Daarom besloten we een aantal vakmensen te bellen. Hierbij keken we natuurlijk naar het vakmanschap, de kosten en de tijd die ze nodig dachten te hebben voor het project. Het dak dat op het pand zat was enorm aan vervanging toe. We waren zelfs bang voor instortingsgevaar. Deze lieten we daarom als eerste vervangen. Daarbij was ook een dakdekker nodig. We vonden een dakdekker die over goede kwaliteiten beschikte en die daarvoor een geschikte tijd nodig dacht te hebben. De dakdekker uit Hengelo heeft zijn werk snel verricht waardoor we met een gerust hart verder met de verbouwing van ons huis konden gaan. Een jaar verder is ons huis bijna klaar. Het was wel een verbouwing waarbij we een aantal factoren vooraf onderschat hebben, maar we hebben er wel enorm veel voldoening en enthousiasme uit gehaald. Voor meer informatie kunt u ook de website bekijken.

« Oranje Vermogensmanagement BV
Oma’s huishoud tips »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts