Een mooi jong uiterlijk terugkrijgen

augustus 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een mooi jong uiterlijk terugkrijgen

Ouder worden we allemaal en we hopen natuurlijk ook bijna allemaal oud te worden. Een nadeel van ouder worden is helaas wel dat je steeds meer rimpels krijgt en deze kunnen ontsierend zijn voor je gezicht. Natuurlijk hoef je daar niet per se iets mee of aan te doen, maar als het je onzeker maakt is het goed om te weten dat er genoeg mogelijkheden zijn om van je rimpels af te komen, zoals kosten botox, maar ook filler behandelingen. Het is belangrijk om te weten dat elk probleem of probleemgebied met een specifieke methode kan worden behandeld. Lees snel verder om te lezen welke methoden dat zijn.

Een van de soorten rimpels die als erg vervelend en ontsierend worden ervaren, is de neuslippenplooi. De neuslippenplooi bevindt zich zoals de naam eigenlijk al zegt, tussen de lippen en de lippen. Door het ouder worden van de huid, maar ook door bijvoorbeeld alcohol en roken en overmatig zonlicht, wordt de huid droger en slapper en kan er tussen de neus en de lippen een diepe groef ontstaan die het gezicht een slappe en vermoeide uitdrukking geven. Gelukkig is een behandeling neuslippenplooi helemaal niet zo’n grote ingreep. Er wordt gebruik gemaakt van fillers. Fillers zijn er in alle soorten en maten en voor het uitvullen van de neuslippenplooi wordt een relatief dikke fillers gebruikt. Deze fillers worden zeer plaatselijk ingespoten om het gewenste resultaat te bereiken. De arts die je behandelt, kijk per spuitje hoeveel hij of zij nog toe moet voegen voor het optimale resultaat. Fillers geven een mooi en bovendien natuurlijk resultaat.

Het effect is niet permanent. Het houdt echter wel zeker tot een jaar goed stand en daarna neemt het effect af. Op dat punt kun je zelf beslissen of je de behandeling nog eens wilt herhalen of het er liever bij houdt.

« Zonder goede vindbaarheid loop je klanten mis
Vermogensbeheer Belgie »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Overig

About Marcel

» has written 1685 posts