Vele specialiteiten van schilder

april 16th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vele specialiteiten van schilder

Afgelopen jaar hebben wij besloten om een enorme huisje in onze achtertuin te bouwen, gezien het feit dat mijn zoon graag een gedeelte voor zichzelf wilde waar hij altijd met zijn vrienden zou kunnen zitten. Echter was het gebouwd, maar waren de muren enorm slecht door mijzelf geschilderd, waardoor ik besloten heb om alsnog contact op te nemen met een specialist die voor mij alle muren mooi kon afwerken. Deze had ik al snel gevonden in schilder Apeldoorn, die mij snel kon helpen.

De schilder kwam diezelfde week nog het gehele huisje schilderen op een keurige manier, en bovendien bleek dat de schilder ook nog eens verschillend schoonmaakwerk deed, en bovendien ook nog eens aan dakgootreiniging. Gezien het feit dat ook de dakgoot van ons verstopt zat, heeft deze specialist ook gelijk de dakgoot helemaal gereinigd waardoor hij ook nog eens daarmee ons van dienst kon zijn. Een ideale specialist die naast het schilderen dus ook kan schoonmaken en dakgootreiniging.

Wil jij meer informatie over deze specialist op het gebied van schilderwerk, dakgootreiniging en schoonmaakwerk? Bekijk dan eens de website van de specialist en vraag een offerte aan! Ben je woonachtig in Zutphen? Dan is schilder Zutphen voor u de specialist!

« Note 3 touchscreen reparatie
Raamfolie van uitstekende kwaliteit »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts