Oma’s huishoud tips

oktober 1st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Oma’s huishoud tips

 Bent u als bedrijf op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht? Misschien is het handig om daarnaast handig om op de hoogte te zijn van een aantal handige schoonmaak tipjes.

–          Vogel poep op je auto? Een idee hiervoor is een rol wc papier waarvan je grote stukken afscheurt. Deze maak je enorm nat en leg je op de vogel poep. Na ongeveer twee minuten haal je het wc papier eraf en leg je er een nieuw nat stuk op. Hierdoor is de poep zonder krassen van je auto verdwenen.

–          Zijn je vitrages niet meer wit en wil je ze graag weer wit? Hiervoor kun je ze in de wasmachine doen in combinatie met een gebitsreinigertablet.

–          Afvoer verstopt? Indien dat het geval is, kun je er goed heet azijn doorheen gooien. Het gevolg is dat je afvoer helemaal ontstopt is.

–          Heb je schimmel of aanslag tussen de voegen? Een tip hiervoor is door een mengseltje van bleek en soa te maken en dit een kwartier in te laten trekken. Afspoelen met water en de schimmel of aanslag is verdwenen.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf? Een schoonmaakbedrijf die zelfs het hardnekkigste vuil verwijderd en ervoor zorgt dat u tevreden naar huis kunt gaan? Voor meer informatie kunt u onze website bekijken.

« Op zoek naar een dakdekker
Zo vangt u een ADSL internet storing op! »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts