Waar kan ik heen met een kapotte auto?

februari 7th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Waar kan ik heen met een kapotte auto?

Heb je een kapotte auto en wil je deze zo snel mogelijk kwijt, dan is dit een te begrijpen gedachte. Een auto waar je niks mee kunt is alleen maar een last. Hoewel je auto misschien wel jarenlang trouwe dienst heeft verricht, maar op een gegeven moment is een auto gewoon niks meer waard. Daarnaast maak je bepaalde kosten die je niet hoeft te maken. Zoals je natuurlijk weet kost een auto geld. Ook al gebruik je deze niet. Dit zijn kosten zoals de verzekering. Iedere maand moet je een bedrag afstaan aan de verzekering en wat te denken van de wegenbelasting. Als je een enigszins vervuilende auto hebt is dit bedrag ook niet mis en kun je je auto beter wegdoen. Als je ook nog een parkeervergunning hebt voor de betreffende auto ben je helemaal duur uit als je geen actie onderneemt. Natuurlijk kun je de parkeervergunning overzetten naar een andere auto, maar als je niks doet blijf je onnodig geld betalen.

Tot zover het deel over de kosten. Je kunt met een kapotte auto naar een autosloperij Dordrecht gaan en deze hier aanbieden, maar als je auto nog in goede staat is dan kun je deze ook nog proberen te verkopen aan mensen die een beetje kunnen sleutelen en zonder problemen de mankementen oplossen en verhelpen waar jij eigenlijk niet voor wilt opdraaien als het om de kosten gaat. Je kunt ook nog naar een autogarage gaan om alles te repareren. Er zijn in Nederland veel goede autosloperijen actief.

« Nokia Lumia 820 display vervangen
Motorvakantie in Europa echt iets voor u ! »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts