Zo vangt u een ADSL internet storing op!

oktober 1st, 2013Reacties uitgeschakeld voor Zo vangt u een ADSL internet storing op!

Bepaalde gebieden in ons land hebben regelmatig te kampen met een internet storing. Dat kan er vervelend zijn. Zeker wanneer het om een bedrijf gaat. Steeds meer zijn bedrijven afhankelijk van het internet, en het werk komt dus plat te liggen op het moment dat het internet ermee stopt. Alhoewel de storingen vaak tijdelijk zijn, is het toch vervelend. Personeel moet het werk even neerleggen, en dat kost handen vol met geld. Daarnaast is het ook niet bepaald goed voor de sfeer op kantoor. Daarom is het een verstandig idee om altijd een backup lijn te hebben voor uw internet. Zo kunt u binnen enkele ogenblikken switchen zodat iedereen weer gebruik kan maken van breedband internet. Wat veel mensen echter vergeten, is dat dit ook met internet per satelliet kan worden gerealiseerd.

Snelheid een probleem

Als u gevestigd bent op een bedrijventerrein dan kan het goed zijn dat uw ADSL verbinding niet optimaal is. Vaak kan er maar tot een bepaalde snelheid worden aangevraagd in bepaalde gebieden. Dit heeft te maken met de afstand tot de centrale. Hoe verder weg u gevestigd bent, hoe minder snel internet u kunt aanvragen. Wanneer u internet via de schotel aanvraagt heeft u hier geen last van. Met de satelliet kunt u altijd over snel internet beschikken. Vaak zelfs nog sneller dan uw huidige lijn. Het bied hierdoor een ideale oplossing voor uw backup lijn, of misschien wel als vervanging van uw huidige lijn.

Goedkoop en sneller!

Als u momenteel 25 mensen in dienst hebt op uw kantoor, en deze moeten allemaal een uur wachten op een internet storing, dan kost u dit al snel enkele duizenden euro’s aan verloren tijd. Erg zonde en niet nodig. Want met satelliet internet kan dit makkelijk worden opgevangen. Daarnaast is het ook nog eens niet duur! Voor meer informatie kijkt u snel op http://internetviasatelliet.com

« Oma’s huishoud tips
trompetten »

Categorized Under

Computers en Internet

About Marcel

» has written 1685 posts