Nieuwe badkamer kiezen

januari 2nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe badkamer kiezen

Badkamers in Friesland is een sanitaire ruimte in een woning, dat wil zeggen een ruimte die speciaal is ingericht voor lichaamsverzorging. Bij deze ruimte is het erg belangrijk dat het erg schoon is. Iedereen die hier komt moet zorgen dat hij of zij volledig hygiënisch bezig is. Als dit niet zo is, kan dit schadelijk zijn voor de anderen die deze ruimte ook gebruiken.

Een badkamer bestaat meestal uit een wastafel, een spiegel, een douche en/of een kuipbad. Vaak is er ook een wc. Met de wastafel was je meestal je gezicht, spoel je je handen schoon, maakt je tandenborstel schoon of drink je een slokje water. Wat je met de spiegel doet spreekt eigenlijk wel voor zich, jezelf bekijken tijdens dat je met je haren, ogen of iets anders bezig bent. Iedereen heeft een verschillende douche.Sommige hebben een instapdouche of een andere douche met klap of schuifdeuren. Ook zijn hier verschillende douchekoppen voor beschikbaar Sommige mensen hebben ook een bad.

Een bad in je badkamers in Zwolle kost erg veel ruimte maar zorgt wel voor de nodige ontspanning. In zo’n bad gaat erg veel water en kost veel energie. In sommige badkamers zit ook een wc. Dit is niet bij elke badkamer het geval. In de meeste huizen is de (enige) wc in de badkamer ingebouwd.

 

« Zelf een accu vervangen
Het eten was erg lekker! »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts