Onze Italiaanse bruiloft

januari 16th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Onze Italiaanse bruiloft

Al vier jaar ben ik samen met mijn lieve vriend. Toen hij mij drie maanden geleden ten huwelijk vroeg heb ik natuurlijk direct ja gezegd! Direct zijn wij begonnen met het regelen van onze bruiloft.

Onze grote droom is te trouwen in Italië, met heerlijk weer, helemaal in de Italiaanse sferen. Ieder jaar gaan wij daar samen op vakantie, we houden van het land, de sfeer en de mensen. Daarom hebben wij besloten daar onze zinnen op te zetten.

Het is heel veel geregel en gedoe om daar te kunnen trouwen, het is heel veel papierwerk en hoewel wij er ieder jaar toch geruime tijd verblijven is ons Italiaans niet optimaal. Veel mensen proberen voor ons in Engels te communiceren maar daar komen wij ook niet altijd uit.

Omdat het veel belangrijk papierwerk is hebben we besloten een vertaalbureau in te schakelen. We hebben een goed vertaalbureau gevonden die zowel vertaald vanuit Engels naar Nederlands als Italiaans naar Nederlands. 

Ze zitten gevestigd in Den Haag, de meest internationale stad van Nederland met al zijn ambassades, dit vertaalbureau vind een persoon die op maat vertaald. Iemand die gespecialiseerd is in bepaalde zaken en alles tot in de puntjes weet te vertalen. Zo kunnen wij op een gemakkelijke manier onze bruiloft in Italië voor elkaar krijgen.

« Erg enthousiast over vakantiehuis
Wat is precies een wijnrek »

Categorized Under

Reizen en Vakantie Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts