Een mediator voor mijn scheiding

januari 29th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een mediator voor mijn scheiding

Ik heb besloten van mijn man te scheiden. Ik heb na al die jaren van mooi wonen in Amsterdam met onze lieve kinderen het gevoel dat het niet meer werkt tussen ons. Ik houd heel veel van deze man dus ik wil absoluut niet dat we ruzie gaan krijgen over onze bezittingen.

Ik ben op zoek gegaan naar een wat mildere manier van scheiden dan dat ik regelmatig hoor van andere mensen. Ik wil geen gedoe met advocaten en rechtszaken, ik wil dat alles soepel verloopt en dat ik na de scheiding nog met hem door een deur kan. Ik wil dit graag voor mijzelf maar vooral voor mijn kinderen.

Een mediator

Ik kwam online een mediator tegen, dit is iemand die je helpt met een scheiding maar dan op een prettige manier. Op deze manier kunnen we alles samen overleggen en hoeven we geen ruzie te maken. Een scheiding is natuurlijk nooit leuk maar op deze manier is het een stuk milder en dat is wat ik graag wilde.

Ik heb een mediator gevonden in de buurt van Amsterdam, deze mensen werken ook in de regio Utrecht. Zo zijn ze voor veel mensen beschikbaar. Met deze mensen zullen er veel minder vechtscheidingen zijn en zullen veel minder kinderen last hebben van de scheiding van de ouders.

« Alles over het WK2014
Verslavingszorg uitstekend in Nederland »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts