Verslavingszorg uitstekend in Nederland

januari 29th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Verslavingszorg uitstekend in Nederland

Het verslavingszorg in Nederland is erg goed geregeld zeggen veel mensen, maar is dat in werkelijkheid ook echt zo? Dat is nooit bewezen, maar daar kun je ook niet echt grote bewijzen voor opzetten. Wat voor de één wel belangrijk is hoeft dat voor de ander natuurlijk niet te zijn. Want verslaafd kun je lichamelijk of geestelijk zijn. Hierin zit natuurlijk ook weer een verschil in met het afkicken. Daarnaast is het ook belangrijk waaraan je verslaafd bent. Verslaving is namelijk een heel erg groot woord.

Denk maar eens aan het facebook gebruik van je kinderen. Zij zijn waarschijnlijk ook nog eens veel meer verslaafd dan heroine gebruikers bijvoorbeeld. Het is ook vaak net dat kleine beetje onderschatting wat het verslaafd zijn aan iets zo gevaarlijk maakt. Vaak denken mensen niet dat ze verslaafd zijn. ” Nee, ik ben echt niet verslaafd aan Facebook.” Nee, ik ben echt niet verslaafd aan het internet en ghb”. Dit maakt het allemaal zo gevaarlijk.

De meeste mensen willen toch vaak afkicken ghb of afkicken heroine. Dat zijn ook de meest voorkomende verslavingen waar mensen aan zien dat het slecht met ze gaat en daarom dan ook vaak er voor kiezen om een afkick proces in te gaan. Dit is een goede keuze

« Een mediator voor mijn scheiding
Eenvoudig en snel een minilening aangaan? »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts