Plastic bestek is voordeliger

december 30th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Plastic bestek is voordeliger

Voor grote cateraars is het overstappen naar plastic bestek veel praktischer. Als cateraar komt het vaak voor dat je voor grotere groepen voor de catering moet zorgen. Met gebruik van metalen bestek zal het dan ook vaak voorkomen dat er bestek spontaan verdwijnt, of deze nou weggegooid worden in de prullenbak, of dat mensen deze stiekem met zich meenemen. Jaarlijks verdwijnt er aan €15.000 euro aan servies uit kantines. Om dit verlies te voorkomen stappen er vele cateraars over naar wegwerpservies.

Voordeliger en na gebruik weg te gooien

Wegwerpservies kan na gebruik altijd met een gerust hart worden weggegooid. Hierdoor hoeft er niet continu op het bestek gelet worden, en dat deze na gebruik altijd moet worden geteld om te zien of er geen bestek kwijt is. Dit heb je met plastic bestek dus niet meer, want deze kan gewoon na gebruik weggegooid worden, en is tevens een stuk goedkoper in vergelijking met metalen bestek. Het gebruik maken van plastic bestek is dus voor elke cateraar, organisator of restaurant een stuk voordeliger.

Dus wilt u ook overstappen of gebruik maken van plastic bestek? Dat kan! Klik op de linkjes in dit blog voor meer informatie en/of het bestellen van wegwerpservies.

« AGV oplossingen voor automatisering
Wat is poedercoating »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts