10 redenen om nu van baan te wisselen

januari 21st, 2014Reacties uitgeschakeld voor 10 redenen om nu van baan te wisselen

10 redenen om nu van baan te wisselen

Sommige situaties maken het noodzakelijk voor een carrière-minded persoon om van baan te veranderen. Als je carrière zich op een dood spoor bevindt in je huidige werk, of omdat het nodig is om je baan te verlaten ter wille van je emotionele welzijn of veiligheid, op bepaalde momenten in iemands leven kan het nodig zijn om van baan te veranderen.

Geen Mobiliteitsmogelijkheden Heb je het gevoel dat je bent gestagneerd in je werk? Biedt je baan of bedrijf geen ruimte voor mobiliteit of groei? Als je vastzit in zo’n sleur en geen kans meer hebt op het krijgen van uitdagingen, dan is een verandering van baan de juiste beslissing op dit moment.

Het naar je werk gaan, maakt je ongelukkig Als je dagelijks moeite hebt om naar je werk te gaan omdat je werk, je baas of je collega’s je ongelukkig maken, ongeacht de reden, dan moet je echt gaan nadenken over alternatieve banen.
Je salaris valt tegen of wordt niet meer verhoogt Als je huidige baan, werkgever of carrière weinig winstpotentieel biedt of geen uitzicht geeft op een beter en hoger salaris, dan is een verandering van baan vaak de enige manier om dit doel wel te bereiken.

Lees verder op 10 Redenen om van baan te veranderen

« Probeer 5 dagen gratis de Sales Training Content van Gitomer
Solliciteren begint met een sterke motivatiebrief »

Categorized Under

Carriere en Werk Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts