The Dutch Heroes have arrived!

februari 3rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor The Dutch Heroes have arrived!

Dutch Heroes Zomercollectie 2014

De nieuwe zomercollectie van Dutch Heroes staat online bij Coole Kinderkleertjes en is zoals te verwachten helemaal te gek!

De collectie is als altijd samengesteld door de kunstenaars/ontwerpers Loeke Look, TATA en De Kunstboer.

Loeke Look heeft de meest schattige en hippe shirtjes ontworpen voor alle kleine hippe meisjes en jongens.
De Loeke Look prints van de bekende schattige beestjes zijn in een nieuw hip jasje gestoken. De shirts zijn uitgevoerd in prachtige, sprekende kleuren en de meisjesshirts hebben hippe kapmouwtjes in een andere kleur en bij de jongens zitten er stoere strepen op de mouwtjes.

TATA heeft weer een heel nieuwe Transportation serie ontworpen met gave prints van stoere voer-, vaar- en vliegtuigen.
De coole prints prijken op super gave shirts en natuurlijk op de nieuwste tassenlijn! De mega stoere postbags en rugzakken van TATA zijn erg populair. En dat vinden wij bij Coole Kinderkleertjes niet gek! Je kunt je als coole dude alleen op het schoolplein vertonen met zo’n mega vette TATA tas!

En De Kunstboer is weer heerlijk kleurrijk, hip, hot en hilarisch!
Voor de jongens zijn er shirts met geweldige, grappige prints zoals een nijlpaard dat een boer laat, een koe die vraagt of je een milkshake wil, een dappere Dodo en een astronaut die een vliegende schotel tegenkomt in de ruimte.

Voor de meiden is De Kunstboer weer helemaal los gegaan en heeft de meest waanzinnige prints bedacht op de bekende De Kunstboer jurkjes en de shirts.
Er is een gave serie shirts en jurkjes met allover prints, een serie met een portretprint van dieren die op de meest geweldige manier zijn uitgedost en 2 shirtjes met een print van schattige beestjes in een handtas!

Zoals je ziet is weer genoeg te kiezen in de nieuwe Dutch Heroes collectie en om te zorgen dat onze klanten ook echt iets te kiezen hebben, staat de volledige Dutch Heroes Zomercollectie online tot midden april.

Tot medio april kun je dus helemaal los gaan en je keuze maken uit de volledige collectie. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er een levertijd geldt van 3 tot 5 dagen.

Vanaf de 2e helft van april zal er nog slechts een klein gedeelte van de Dutch Heroes collectie online staan.
Dus Dutch Heroes fans; sla je slag en scoor nu alvast je favoriete DUTCH HEROES items voor komende zomer bij Coole Kinderkleertjes!

« FM Make Up Aankopen?
Herbalife Announces Preliminary Fourth Quarter and Full-Year 2013 Financial Results »

Categorized Under

Mode en Kleding Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts