FM Make Up Aankopen?

februari 3rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor FM Make Up Aankopen?

FM Make Up  is net zoals de welgekende FM Parfums van een onweerstaanbare kwaliteit. Het gamma bestaat uit een resem minerale oogschaduws met alle mogelijke kleuren, lippenstiften, foundations. Kortom alle mogelijke Make up om goed voor de dag te komen. Maar de FM make up blijft vooral ontzettend lang zitten. U hoeft gedurende de dag niet bij te shminken, long lasting zoals dat heet(blijft zonder zorgen lekker lang aanwezig op de huid)

Hoge kwaliteit, lage prijs

De producten zijn zeer hoog gepigmenteerd.  De minerale oogschaduws zijn, zoals het woord zegt op minerale basis, dus zonder dierlijke resten. Geen enkele van de FM producten is op dieren getest, dit geld dus ook voor de FM Make Up. Wereldwijd hebben miljoenen deze producten uitgetest en goed bevonden.

Enkele  toppers van de FM Make Up op een  rijtje..

Oogpenseel Zwart (nummer KR01), handig oogpotlood voor het aanbrengen van zowel dikke als dunne lijnen met grote precisie. Bestaat ook in tal van andere kleurtjes, grijs, diepblauw, groen enz..

Mascara 3-step(nummer M002), voor meer lengte en volume, zie ook de Mascara voor enkel meer volume.

Vloeibare Eyeliner (nummer  el01) voor het verdikken van de wimpers en het maken van een expressieve look. Dekking na slechts 1 laag. Eveneens de navy Blue en bruine kleur in het gamma.

Dit zijn slechts een drietal van de meest verkochte FM Make Up attributen. Uiteraard zijn er nog heelwat meer producten te ontdekken. Ontdek het gamma van de FM Make Up lijn. 

« Kangertech Evod, echt of nep?
The Dutch Heroes have arrived! »

Categorized Under

Mode en Kleding Overig

Post tags

About Marcel

» has written 1685 posts