Uw werk uit handen nemen

februari 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Uw werk uit handen nemen

Bent u een ondernemer en word het voor u tijd voor een nieuwe stap? U bent al tijden bezig met al uw goederen te transporteren met de post en vind het tijd worden om een eigen transport in te huren. Ook vind u het belangrijk dat uw goederen goed opgeslagen worden en gecontroleerd worden op aantallen? Dit heet het fulfillment van uw webshop.

In dit geval kunt u terecht bij Packstore B.V.

Packstore B.V. bied veel diensten aan voor ondernemers met deze problemen. Bij Packstore B.V. kun je terecht voor het opslaan van de goederen op vaste magazijnlocaties. Ook controleren ze alles op aantallen en kwaliteit. Packstore B.V. kan u ook van dienst zijn door middel van transport en voorraadhoogtes per artikel bijhouden. Orderpicking, lossen van goederen en retourenafhandeling is voor Packstore ook geen probleem.

De voordelen om fulfillment van uw webshop uit te besteden aan Packstore B.V. zijn:

– ontzorgen het gehele logistieke traject
– hanteren van scherpe prijzen
– zeer efficiënte werkwijze
– u kunt zich meer richten op de commercie van de website

Op deze manier kan Packstore u heel goed tegemoet komen met uw werkzaamheden. Het is een betrouwbaar bedrijf waar je je geen zorgen hoeft te maken over uw spullen en het transporteren en bijhouden hiervan. Packstore is u hiermee graag van dienst.

 

« Amerikaanse banken gaan voor goud
Nokia Lumia 820 display vervangen »

Categorized Under

Financien Overig

About Marcel

» has written 1685 posts