Vliegengordijn voor de zomer

februari 13th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vliegengordijn voor de zomer

Vorig jaar zomer werd ik helemaal gek van alle beestjes die in mijn huis verdwaald waren. Ik kon er niet tegenop meppen met mijn vliegenmepper en ik kan heel slecht tegen insecten. Ik vind ze ontzettend vies en ik krijg er de kriebels van.

Verschillende soorten

Omdat het vorig jaar zo erg was heb ik mezelf voorgenomen om ruim op tijd een vliegengordijn zou gaan aanschaffen. Ik was online aan het zoeken naar vliegengordijnen en ik vond heel veel verschillende soorten,  kunststof vliegengordijnen, kralen vliegengordijnen, houten vliegen gordijnen en van die kattenstaart vliegengordijnen.

Ik vond het hartstikke moeilijk om hier een keuze tussen te maken dus ben uitgebreid gaan kijken wat er het mooiste is in mijn keuken en wat het beste zal werken voor mijn huis. Ik kwam uiteindelijk van het merk kitsch en kitchen een mooi vliegengordijn tegen.

Het zijn altijd leuke hippe printjes en dat leek mij wel heel gezellig staan in de zomer. Ik heb ze besteld en ze waren heel vlot al in huis. Ook heb ik me geen zorgen hoeven maken over betaling want dat is 100% veilig.

Ik mag het 14 dagen aankijken en als het dan nog niet bevalt dan kan het altijd nog terug. Ook was er hele lage verzendkosten en op deze manier had ik met weinig moeite een mooi vliegengordijn

« LG Optimus G E975 scherm kapot
FM Producten? Groot gelijk! »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts