Gespecialiseerde tekenaar

februari 17th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Gespecialiseerde tekenaar

Mijn man en ik hebben heel lang naar een bouwkundig tekenaar gezocht. Eentje die een dakkapel naar onze wensen zou kunnen ontwerpen. Dit was geen gemakkelijke klus gezien het feit dat vele ontwerpers telkens hun telefoon niet opnamen en niet reageerden op onze mailings. Uiteindelijk hebben wij contact opgenomen met een bouwkundig tekenaar uit Hellevoetsluis. Deze nam gelijk contact met ons op na het aanvragen van de offerte.

Het ontwerpen van een dakkapel

Bij de specialist was het ontwerpen van een dakkapel geen probleem. Hij vertelde ons dat hij er zeer veel ervaring mee had, en dat bleek na de resultaten. Het dakkapel kun je laten ontwerpen, en deze koop je dan in een zogenaamde set. Deze set bevat het volgende:

  • Het kennismakingsgesprek, hierin bespreek je alle wensen en eisen;
  • Gevelaanzichten (het tekenen hiervan);
  • Plattegrond (het tekenen hiervan);
  • Doorsnede (het tekenen hiervan);
  • Vergunningsaanvraag.

Het was dus een heel totaal pakket wat het bouwkundig ontwerp- en tekenbureau ons aanbood. Om deze redenen was de keuze dan ook snel gemaakt, en lieten wij de bouwkundige tekenaar doen waar hij goed in was. Uit zijn tekeningen kwam vervolgens al onze wensen en eisen naar voren, en dit liet ook weer zien hoe gespecialiseerd de tekenaar was in het dakkapel ontwerpen. Al met al een echte top ervaring!

« Nieuwe CV ketel en radiatoren laten plaatsen?
Radiator ombouw maken »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts