Een krabpaal gewonnen

februari 25th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een krabpaal gewonnen

Laatst bij de jaarlijkse bingo hebben wij een krabpaal gewonnen. Dit wordt ieder jaar georganiseerd bij onze plaatselijke voetbalclub voor een goed doel. Het is dan ook wel toevallig dat net mijn moeder een krabpaal moet winnen, want zij is helemaal fan van katten. Wij hebben thuis dan ook een stuk of vijf katten rond lopen. Wanneer er bij iemand van de familie op vakantie gaat komen deze katten ook bij ons. We zijn dus bijna een kattenpension.   

Veel werk

Mijn ouders zijn dan ook vaak erg druk met de katten. Ze moeten ze goed verzorgen en ook moeten ze voor voldoende ruimte zorgen. Wanneer er z’n drie katten komen logeren is dat vaak nog wel eens een probleem, maar dat wordt ook wel weer opgelost. Dit maakt het wel extra mooi dat net mijn moeder een krabpaal heeft gewonnen. Ze kan dit namelijk extreem goed gebruiken. Een krabpaal is voor katten namelijk erg makkelijk. Hierin kunnen ze zich goed vermaken en kunnen ze ook hun nagels goed in zetten.

Wij zijn dus erg blij met het winnen van de krabpaal. Er waren meerdere krabpalen te winnen, dus was het wel leuk dat wij in ieder geval eentje wisten te winnen, want verder hadden we alleen maar pech tijdens de bingo.

« Ballonnen voor veel gelegenheden
Online vaderschap »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts