Een fotoboek maken voor je collega

februari 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een fotoboek maken voor je collega

Een fotoboek maken voor je collega, hiermee kunt u gemakkelijk iemand heel blij maken. Mogelijk klinkt dit u nieuw in de oren, maar uw collega zal het waarderen dat u als collega de moeite neemt om een fotoboek te maken. Voor uw collega een fotoboek maken klinkt mogelijk zwaarder dan het is. U kunt ervoor kiezen om een fotoboek te maken van ongeveer zes pagina’s. Het fotoalbum voor uw collega is vaak een klein gebaar waarvoor u en uw werkgever grote waardering krijgen. Om u op weg te helpen bespreken we in dit artikelen een aantal redenen om een fotoboek te maken voor een collega. Je kunt een fotoboek maken bij Fotofabriek.nl.

 

Een fotoboek maken, genoeg redenen!

Een fotoboek maken voor uw collega, thema’s en redenen genoeg te bedenken. Twee goede redenen zijn ziektewet en met pensioen gaan.

  • Ziektewet – Uw collega zit in de ziektewet, dan kunt een fotoboek maken om uw collega te laten blijken dat jullie aan hem of haar denken. Denk aan een fotoboek met als titel, beterschap of we missen je. Plak leuke en grappige foto’s in je fotoboek.
  • Pensioen – Een fotoboek maken omdat iemand met pensioen gaat. Leg jullie herinneringen vast in een fotoboek.

 

Een fotoboek maken voor uw collega, kleine moeite voor een enorme waardering! Waar wacht u nog op? Ga een fotoboek maken voor uw collega die met pensioen gaat of de collega die ziek thuis zit.

« Online vaderschap
Bevalling opwekken door strippen »

Categorized Under

Entertainment en Muziek Reizen en Vakantie

About Marcel

» has written 1685 posts