Kwalitatieve klokken bij WilhelminaDesigns.com

maart 3rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Kwalitatieve klokken bij WilhelminaDesigns.com

De kwaliteit van deze klok, maar van al onze klokken, is zo hoog vanwege het feit dat wij er voor zorgen dat alleen de allerbeste materialen gebruikt worden voor het maken van onze klokken. De Lemnos North wandklok modern design bijvoorbeeld, wordt gemaakt van aluminium, resin en glas van hoge kwaliteit en gemaakt door het Japanse bedrijf Lemnos. Dat bedrijf is bekend over de hele wereld en wordt vooral gekenmerkt door de hoge kwaliteit klokken die zij bij al hun klanten afleveren.

Grote klokken

Als u dus bij ons een klok bestelt, kunt u ook genieten van deze kwaliteit. De afmetingen van deze klok zijn in het geval van het kleine formaat: 24cm x D4,5cm en het weegt ongeveer 450 gram. Het grote formaat van deze klok heeft de afmetingen: 32cm x D5,6cm en weegt zo ongeveer 821 gram. Deze klok is bij ons verkrijgbaar voor nog geen 100 euro, terwijl het ontworpen is door de beroemde Japanse ontwerper Morito Yoshi. Waarom bestelt u daarom niet direct een klok bij ons? U krijgt dan bovendien een jaar lang fabrieksgarantie! Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Als de klok snel kapot gaat, wat gezien de materialen en het vakmanschap niet mogelijk is, dan heeft u dus nog een jaar lang garantie. Geniet van uw klok!

« Zonneboiler platform gelanceerd
De houtenkachel in Limburg werkt erg goed »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts