Energie besparen met LED TL buizen

juni 27th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Energie besparen met LED TL buizen

Wanneer je als bedrijf elke maand ook zo baalt van de hoge energierekening, denk er dan eens aan om je huidige verlichte te laten vervangen door de energiebesparende LED TL buis. Veel bedrijven hebben armaturen aan het plafond hangen met 2 x 58 Watt. Door deze te vervangen door een LED TL buis met 2 x 22 Watt, scheelt dat al gauw 62 % in het verbruik van de energie. Ook een voordeel is dat bij de nieuwe verlichting vaak geen gebruik meer wordt gemaakt van de zogenaamde starters, waardoor er geen opwarmtijd meer is van de verlichting en er meteen optimaal gebruik van kan worden gemaakt. Bijkomend voordeel van de LED TL buis is dat er ook minder milieubelasting hoeft worden betaald omdat er sprake is van duurzame energie. Laat eens vrijblijvend een berekening maken wat het u als bedrijf kan schelen in de energiekosten wanneer u uw huidige verlichting vervangt voor LED TL buis. Ons bedrijf doet ook proefplaatsingen met deze verlichting door een aantal armaturen te voorzien van LED TL buis, waardoor u het verschil kunt zien met de huidige verlichting. U zult zeker merken dat er ondanks de mindere wattage er veel meer licht is dan dat u gewend was. En u bespaart ook nog eens op uw energielasten.

« Hypnotherapie in Apeldoorn bij trauma’s
In een Opel rijden »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts