Smartphone is een must have

november 15th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Smartphone is een must have

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone als laptop. Mensen bellen en sms’en niet alleen meer met hun smartphone, maar gebruiken hun smartphone steeds meer om hun social media en andere websites te bekijken. Dit valt natuurlijk ook terug te zien in de prijs van de smartphones, want deze zijn heel goed met de prijzen van de laptops te vergelijken. Vaak worden smartphones dan ook in combinatie met een abonnement aangeboden, zoals met een abonnement van Vodafone of met een abonnement van bijvoorbeeld het provider abonnement van T-Mobile.

Modellen

Een smartphone zijn in allerlei soorten modellen. Er zijn smartphones met een klepje die u openschuift, smartphones met een touchscreen en er zijn bijvoorbeeld smartphones met een qwertytoetsenbord. Tegenwoordig zijn smartphones zo innovatief dat de toestellen over zowel een touchscreen als een toetsenbord beschikken.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook gewoon nog mobiele telefoons die gemaakt zijn voor een bepaalde sector. Zo zijn er speciale toestellen die beschikken over bijvoorbeeld hele grote toetsen, voor oudere mensen die slechte ogen hebben, toestellen die waterproof zijn, voor bijvoorbeeld duikers en zo zijn er bijvoorbeeld ook toestellen die niet kapot kunnen, deze worden vaak door bijvoorbeeld bouwvakkers gekocht en gebruikt. Voor iedereen is er dus wel een geschikte toestel op de markt te vinden.

« Oracle Primavera p6
De toekomst zien met kaarten? »

Categorized Under

Mobiel en Telecom Overig

About Marcel

» has written 1685 posts