De toekomst zien met kaarten?

november 17th, 2013Reacties uitgeschakeld voor De toekomst zien met kaarten?

Eerst een stukje geschiedenis van de tarotkaarten. In de late 14e eeuw gebruikte men in Egypte al de mamlukkaarten, die veel weg hebben van de tarotkaarten zoals we die nu kennen. Zwaarden, staven, munten en bekers werden weergegeven op deze kaarten. Men vermoedt dat het via Italiƫ en Spanje naar de rest van Europa is gekomen. In Milaan zijn de eerste tarotkaarten gemaakt.

Het verleden biedt ruimte naar het heden! En dan naar de toekomst! En het is altijd de vraag of de toekomst er goed of minder goed uit komt te zien. En misschien als het niet zo goed is, of het dan een leerzame tijd wordt om op te bouwen en om een nieuwe toekomst te maken.

De oorsprong van de tarot

Veel helderzienden en helderziende paragnosten en mediums gebruiken de tarot. De oorsprong is eigenlijk een gewoon kaartspel. Sommige mediums hebben dan ook geen uitgebreid tarot kaartenspel, maar gewoon een pakje kaarten. Op basis van de verschillende symbolen weet men uit te leggen wat het antwoord is op een specifieke vraag van iemand. En dat is natuurlijk waar het om draait.

Wie gaat jouw kaarten lezen?

Misschien vind je het wel interessant om te ontdekken wat de toekomst voor jou in petto heeft. Wat gaat er voor je veranderen op het gebied van de liefde? Op het gebied van geldzaken? Misschien wil je een eigen bedrijf beginnen of wisselen van baan? Is dat wel verstandig? Waarom zou je dat nu wel doen of juist niet! Wat zeggen de kaarten?

Laat je vooral leiden door je eigen gevoel! Echter laat de kaarten je een goed idee geven of een andere blik op de zaken, zoals jij ze ziet. Dat kan onbetaalbaar zijn!

« Smartphone is een must have
Warmte terug in uw huis »

Categorized Under

Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts