Easytax, jouw easy taxi

juli 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Easytax, jouw easy taxi

Stel je voor: je bent net een avond wezen stappen met je vrienden of collega’s, maar niemand kan of wil de bob zijn die avond. Of je bent naar een mooi concert, theaterstuk of ander optreden geweest en door het gezellige drankje na afloop ben je de tijd vergeten en kom je met het openbaar vervoer niet meer thuis. Dat is uiteraard heel vervelend, maar zeker als je in Arnhem zelf of in de nabije omgeving woont. Kies er dan voor om gebruik te maken van de diensten van Easytax, jouw enige echte taxi Arnhem!

Goede taxiritten voor een zeer goede prijs!

Easytax Arnhem is een taxibedrijf dat, zoals de naam al zegt, gevestigd is in het Gelderse Arnhem. Ritten voor particulieren worden afgewisseld met ritten voor zakelijke klanten, waardoor er een ruime ervaring is opgedaan in het vervoeren van beide doelgroepen in talloze en zeer verschillende situaties. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van ervaren chauffeurs, maar ook van een goede service en kwalitatief goede taxirit.

Easytax is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar. Je kunt zowel taxiritten vooraf reserveren of bellen op het moment dat je een taxi wil gebruiken om van A naar B te komen. Hiervoor kun je zowel het contactformulier op de website als het eigen telefoonnummer gebruiken. Let vooral ook op de mogelijkheid van Easytax als jouw taxi Arnhem Schiphol!

 

« Vermogensbeheer Belgie
U wil een nieuwe computer kopen? Hier volgt info over de verschillende types! »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts